Të rejat

Intervista e z. Fatmir Sulo mbi "Agro Leasing"

2015-04-06
Fatmir Sulo, Drejtor i përgjithshëm i Albania Leasing në një intervistë për [agroweb](http://agroweb.org/?id=10&l=285&ln=sq) tregon një tjetër risi të ofruar nga kompania që ai drejton: Financimin Etik.
Lexoje të plotë

Çfarë është Leasing

2015-02-12
Leasing është një mënyrë inovative për të blerë një makineri, pajisje apo asete të tjera, pa qenë e nevojshme që të paguhet njëherësh e gjithë vlera e Asetit nga klienti. Leasing është i bazuar në një koncept shumë të rëndësishëm që është : ?Fitimi krijohet nëpërmjet përdorimit të Asetit dhe jo domosdoshmërisht nëpërmjet ?pronësisë? mbi këtë Aset? Leasing është një kontratë midis shoqërisë Leasing (?pronarit të Asetit? ose ?Qiradhënësit?) dhe përdoruesit të makinerisë (Qiramarrësit). Një proçes normal i financimit Leasing zhvillohet si më poshtë:
Lexoje të plotë
 
 

 

+355 4 4500 394    |    office@albanialeasing.com